Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2007

ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...



Τί να πει κανείς, όταν βλέπει να καταστρέφουν τεράστια δέντρα 35+ ετών για να φτιάξουν... πάρκα;;;;;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μετά τα 'πάρκα' τα στρώνουν με τσιμέντο

χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο ή δεν το χτυπάς?

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε, σε λίγο καιρό δεν θα χρειάζεται να στεναχωριόμαστε γιατί δεν θα υπάρχει κανένα δέντρο στη Θεσσαλονίκη. Να ναι καλά οι τοπικοί μας άρχοντες, οι εργολάβοι και κυρίως οι κάφροι οι συμπολίτες μας.

Μετά από τα δέντρα που κόπηκαν και θα κοπούν για να γίνουν τα νέα "θεματικά" πάρκα πρόκειται να κοπούν πάνω από 300 δέντρα των πάρκων της παραλίας για να γίνει η διαπλάτυνση για την υποθαλάσσια.

Takis Alevantis είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι πόσα δέντρα κόβονται αλλά πόσα φυτεύονται.

Και με τα σκουπίδια τι γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πολύ καλή η προσπάθεια σου. Κοντά σου για κάθε βοήθεια, ιδίως όταν πρόκειται για την πατρίδα Θεσνίκη. Έκανα εισαγωγή το site σου sto www.katagelies.gr, αν για κάποιο λόγο δέν θέλεις ενημέρωσε στο info@katagelies.gr να το αφαιρέσω.

Eleste είπε...

Η κλασσικη πρακτικη του αρπα-κολλα, εφαρμοζεται αριστα στο βιντεο! (Υστερα θα μας βγουν και απο πανω να πουν οτι επραξαν εργο..)

Οπως ελεγε και η γιαγιουλα μου απ τη Μυτιληνη 'αχ κορη μ'... να χα μαγ'λα να τα τραβηξοοοουυ'!

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Τι να πεις..αν ηταν ομως για το ΠΑΟΚ (και οποιο ΠΑΟΚ) ή κανα βιβλιο θα εκαναν πορεια διαμαρτυριας

Κοινότητα Εκάλης είπε...

ΤΏΡΑ ΠΟΥ το ξαναβλεπω σκεφτηκα αυτο....

οταν παει η νομαρχία να γκρεμίσει κανα αυθαίρετο, π.χ. καπου στην παραλία κοντά στο λαύριο βγαίνουν "οργισμενοι πολίτες" (δεν μιλάω για καποιο μεροκαματιάρη που του εριξαν την παραγκα αλλα για μεγαλοεπιχειρηματιες) με επιθετικες διαθέσεις, μπροστα στις καμερες του αλτερ και του σταρ παιζουν το κλασικο θεατρο του 'θιγμενου πολιτη' και άλλα πολλά.

Οταν ειναι ομως για δεντρα κανεις δεν παει..

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα,

πονεσα βλεποντας να προσπαθουν να ξεριζωσουν το δεντρακι και αυτό να αντιστεκεται. μεγαλη αμαρτία. και επιπλέον ο μ***κας ο δήμαρχος εχει κλειστό όλο αυτο το τμήμα για πανω απο 7 μήνες και τώρα που καλοκαιρίαζει για να πας μια ωραία ποδηλαταδα ή βόλτα στην παραλία το σκέφτεσαι. και δεν υπαρχει αναρτημένος χρόνος που προβλέπεται να τελειωσει το "έργο". αισχος λέω μόνο, ελπίζω να φύγω κάποτε απο αυτή την πόλη. εχει γίνει απανθρωπη!

stella

Ανώνυμος είπε...

ποιός είναι διατεθιμένος να οργανώσουμε μια ομάδα που θα ξεκινήσει μια φύτευση στις ταράτσες των πολυκατοικιών (σε όσες έχουμε πρόσβαση)?Εγω είμαι διατεθιμένος πάντως, χωρίς να περιμένουμε απο κανένα δήμαρχο.

Takis Alevantis είπε...

Ο flaneur έχει δίκιο. Διαβάστε και σχετική πρόσκληση από τον Independent της 29/7/2007

Ανώνυμος είπε...

o flaneur επαναλαμβάνει= είμαι σαλονικιος και πρόθυμος να κατέβω στο δρόμο να κολλήσω αφίσες που θα καλούν τον κόσμο και να οργανώσω μια ομάδα που θα επιχειρεί απο μόνη της δεντροφυτεύσεις στις ταράτσες.Το μονό που χρειάζομαι είναι μερικούς συμπαραστάτες...οπότε...περιμένω απο κάθε ενδιαφέρομενο γιατι αν περιμένουμε απο τους δημάρχους...τσσσσ.
ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ